کسب عنوان پژوهشگر برتر توسط سه پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

25 آذر 1392

سه پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مراسم پژوهشگران برتر استان بوشهر عنوان پژوهشگر برتر را کسب کردند.

صبح دو‌شنبه مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان بوشهر در سالن اجتماعات آموزش و پژوهش استانداری برگزار شد و دکتر بهمن رماوندی به عنوان پژوهشگر برتر استان در حوزه سلامت، اکرم نجفی، دانشجوی دکترای پژوهش، به عنوان پژوهشگر برگزیده در بخش دانشجویی و دارا جوکار برگزیده جشنواره علم تا عمل معرفی شدند.
در حاشیه این مراسم، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشگران استان بوشهر افتتاح شد، که رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و سایر مسئولین استانی از غرفه‌های این نمایشگاه دیدن کردند.
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشگران استان بوشهر از تاریخ 25 آذر ماه لغایت 28 آذر ماه در دو نوبت صبح و بعدازظهر در مرکز آموزش و پژوهش استانداری بوشهر واقع در بلوار شهید چمران آماده بازدید علاقه‌مندان می‌باشد.

تعداد بازدید:   ۹۶۷

چاپ خبر | ارسال به دیگران